aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑγωνιστικός πυρετός για την κυπριακή ξιφασκία

Αγωνιστικός πυρετός για την κυπριακή ξιφασκία

Ο Τοφαλίδης Αλέξανδρος συμμετέχει στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο κατηγορίας Grand Prix στη Shanghai/Κίνα στις 18 Μαΐου, με στόχο την αποκομιδή περισσότερων βαθμών που θα τον φέρουν πιο ψηλά στο πίνακα βαθμολογίας.

Στις 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν στη Λεμεσό τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα παίδων και ανδρών/γυναικών, με τα οποία κλείνει η εγχώρια αγωνιστική περίοδος. Μετά και το διεθνές κύπελλο ταλέντων που διεξήχθη στις 28-29 Απριλίου 2018, στις πρώτες θέσεις της Παγκύπριας κατάταξης φιγουράρουν οι Γιαννάκη Κων/νος, Μαυρικίου Ειρήνα (13+) και Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος (-13).

Στις 17 Ιουνίου 3μελής αποστολή θα μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μαυρικίου και Τοφαλίδης μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Παυλίδη Γιώργο, θα βρεθούν στο Novisad/Σερβία, με σκοπό την είσοδο τουλάχιστον στην τελική φάση των αγώνων. Εκεί θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιάννης Χατζηαράπης ο οποίος θα συμμετάσχει στο ετήσιο κογκρέσο της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ξιφασκίας.

Τιμητική και ιστορική για την Κύπρο και η πρώτη μας συμμετοχή σε Μεσογειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ισπανία στις 24 Ιουνίου, με την αθλήτριά μας Μαυρικίου Ειρήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ