aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑγώνας «ζωής ή θανάτου» για την εθνική ράγκμπι

Αγώνας «ζωής ή θανάτου» για την εθνική ράγκμπι

Η εθνική μας ομάδα ράγκμπι θα δώσει το Σάββατο στις 15:00, στο Παφιακό στάδιο αγώνα με την εθνική Κροατίας, ο οποίος είναι και ο τελευταίος του ευρωπααϊκού πρωταθλήματος, Νότιας Περιφέρειας Α’ για το 2016-17. Η εθνική θα προσπαθήσει πάση θυσία να κερδίσει την Κροατία και να παραμείνει στην Κατηγορία καθώς ήττα ή ισοπαλία σημαίνει υποβιβασμός της ομάδας στην Κατηγορία Νότιας Περιφέρειας Β.

Ο μάνατζερ της ομάδας Θεόδωρος Λένος, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Χάσαμε στο τελευταίο λεπτό του προηγούμενου αγώνα με την Ανδόρρα, εκτός έδρας και βρισκόμαστε στην θέση να κινδυνεύουμε με τον πρώτο υποβιβασμό της εθνικής στα δέκα χρόνια που συμμετέχουμε στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Τα παιδία θα το παλέψουν, ξέρουμε ότι θα χρειαστεί υπέρβαση για να κερδίσουμε τον αγώνα και με την βοήθεια του φίλαθλου κοινού και της έδρας πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τη νίκη σωτηρίας. Γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν ότι λόγω της αναδιάρθρωσης των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων ο όμιλος στον οποίο βρεθήκαμε ήταν δύσκολος. Είμαι πεπεισμένος ότι οι αθλητές μας θα δώσουν το Σάββατο, τον καλύτερο τους εαυτό και ελπίζουμε να πετύχουμε την νίκη».

Σημειώνεται ότι τον όμιλο κέρδισε αήττητη η Εθνική Μάλτας η οποία αντιμετώπισε την Κροατία εκτός στις 29/4/2017 με τελικό αποτέλεσμα την ισοπαλία 14-14. Η Μάλτα με την πρωτιά του ομίλου κέρδισε και την συμμετοχή της στους αγώνες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία το 2019. Σε περίπτωση νίκης της Εθνικής Κύπρου, θα υποβιβαστεί η Ανδόρρα που κέρδισε την Κύπρο 15-14.

Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Ανδρέας Μπινίκος και βοηθός προπονητή ο Άντριου Μπάρνετ. Η ομάδα μας: Αλέξανδρος Ζαβάλλης, Αλέξανδρος Ιωάννου, Αντώνης Θωμά, Ανδρέας Αντωνίου, Ανδρέας Φελ, Γιάννης Μπλοντ, Γιώργος Σιαούνα, Γιώργος Αγαθοκλέους, Δημήτρης Γρηγορίου, Ντανιέλ Μακφάρλεν, Λουκάς Φρίξου, Μάριος Ζακακιώτης, Μάρκος Μλαντένοβιτς, Ματθαίος Κιγκ, Μάξουελ Μπίλτον, Τζακ Μπίλτον, , Παναγιώτης Νικολαΐδης, Ρένος Ιωαννίδης, Σαμουήλ Μπερνς, Στέφανος Γιάροφ, Στυλιανός Παναγιώτου, Τοργκούτ Μπουρχάν, Χριστόφορος Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ