aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΓΟ: Το πρόγραμμα αθλητικών καλοκαιρινών δραστηριοτήτων

ΑΓΟ: Το πρόγραμμα αθλητικών καλοκαιρινών δραστηριοτήτων

Ακόμα μια χρονιά τα Προγράμματα Αθλητικών Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων των Επαρχιών Λευκωσίας και Λεμεσού που διοργανώνει το Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Οι αθλητικές δραστηριότητες έγιναν στη Λευκωσία στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» και στο Κλειστό Στάδιο «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λεμεσό, στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Τσίρειο Κολυμβητήριο». Οι εν λόγω αθλητικές δραστηριότητες έγιναν τον μήνα Ιούλιο και σε αυτές συμμετείχαν 470 παιδιά ηλικίας 6 μέχρι 13 χρονών, υπό την καθοδήγηση 30 γυμναστών.

Σκοπός των Αθλητικών Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων ήταν να περάσουν τα παιδιά ευχάριστα και δημιουργικά και να αποκτήσουν καινούργιες εμπειρίες.

Τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με αθλήματα όπως, Κολύμβηση, Καλαθόσφαιρα, Ταε Κβο Ντο, Μπάτμιντον, Ποδόσφαιρο, Χορό, Πινγκ-Πονγκ, Τένις, ενώ ψυχαγωγήθηκαν και σε επιτραπέζια παιχνίδια. Είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε άλλα αθλήματα όπως, Τοξοβολία, Ξιφασκία, Ιστιοπλοΐα, Σκοποβολή, Ενόργανη Γυμναστική και Κανό. Ασχολήθηκαν επίσης και με παιχνίδια τύπου, survivor στο Adventure Park στην Κακοπετριά, μέσα από τις εκδρομές που διοργανώθηκαν.

Τα παιδιά συμμετείχαν επίσης στο 11o Φεστιβάλ Αθλητικών Δραστηριοτήτων που διοργανώθηκε στην παραλία του ΚΟΤ στη Λάρνακα, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και να παίξουν με αθλήματα παραλίας.

«Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στους γυμναστές του Προγράμματος ΑΓΟ καθώς και το προσωπικό των αθλητικών χώρων. Ο ΚΟΑ και το Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους εύχονται σε όλους καλό Καλοκαίρι», τονίζεται από τον ΚΟΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ