aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΆγαλμα προς τιμή του Κοντίδη

Άγαλμα προς τιμή του Κοντίδη

ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΨΥΛΛΟΥ

Με ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό άγαλμα ως ένδειξη σεβασμού και προς τιμήν του ιστιοπλόου και αργυρού ολυμπιονίκη της Κύπρου, Παύλου Κοντίδη, τον αποχαιρέτησε η Λεμεσός ένα μήνα πριν από την αναχώρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Εκείνο κοσμεί από το βράδυ της Παρασκευής την πρόσοψη του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου για την κατασκευή του. Το άγαλμα, διαστάσεων δύο επί τριών μέτρων, είναι δημιούργημα του γλύπτη Πανίκου Σπανού. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, απεικονίζει τον αθλητή εν ώρα δράσης και αναδεικνύει τη δυναμικότητα και το σθένος ενός ολυμπιονίκη.

Ο Παύλος Κοντίδης παρευρέθη ως επίσημος προσκεκλημένος στην τελετή αποκάλυψης και μάλιστα σχολίασε στη σελίδα του στο Facebook: «Την Παρασκευή το βράδυ με τίμησαν με ένα αναμνηστικό άγαλμα έξω από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού. Εκεί όπου πρωτοάρχισε η σχέση μου με τη θάλασσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ